Kontakt mig

Hold dig ikke tilbage
Ta’ fat i mig

Du er altid velkommen!

Jeanette kan kontaktes direkte på tlfnr: +0045 60200287 eller via kontaktformularen herpå siden.

Jeanette er uddannet:
Reg. Psykoterapeut – PsykoterapeutAkademiet – speciale i ADHD
Cand.pæd. i pæd.psyk – Århus Universitet – speciale i vold
Gruppeleder – Albatros
Bach.pæd. speciale i sorg
NLP Masterterapeut fra Hypnoseskolen
Master i Hypnose fra Hypnoseskolen

Jeanette har mere end tyve års praksiserfaring med arbejdet med børn, unge og deres familier, dels som pædagog, gruppeleder, familiebehandler og koordinator/mellemleder samt som selvstændig terapeut i SVEAS.

SVEAS er en virksomhed, der udover psykoterapeutisk praksis også samarbejder med flere kommuner som ekstern samtalepartner med forældre til anbragte børn.

SVEAS er en virksomhed, der også forholder sig til Corporate Social Responsibility, hvilket omfatter frivilligt socialt arbejde – både i DK og i Afrika. LoveandHopebySVEAS blev etableret i 2017 og går hånd i hånd med SVEAS grundværdier i forståelsen af mennesket som ligeværdigt og vigtigheden af at være der for hinanden.

Kontaktinformationer

Jeanette Breus Møller.

Tousvej 106, Åbyhøj, Århus

Tel.: +45 60 200 287

Email: sveas.breus@hotmail.com

Ofte stillede spørgsmål
Når folk henvender sig vedrørende både psykoterapi og hypnose er der spørgsmål, der går igen . Nedenfor har jeg samlet de mest stillede spørgsmål og forsøgt at give et kort – men klart svar. Du er altid velkommen til at kontakte mig for uddybende vejledning
Kan jeg få tilskud?
Det er desværre ikke muligt at få tilskud via sundhedsforsikring eller sygeforsikring. I enkelte tilfælde tilbyder jeg dog reduceret pris, hvis du står i en svær økonomisk situation, er studerende, eller på overførselsindkomst. Kontakt mig for en drøftelse.
Hvordan ved jeg om du er den rigtige terapeut?
Jeg forstår godt, det kan være svært at vide, hvorvidt man nu vælger den rette terapeut. Et vellykket forløb afhænger dels af din villighed til at arbejde med dine mål og problematikker, dels min erfaring og mine kompetencer – men i allerhøjeste grad om kemien mellem os. Derfor tilbyder jeg også både introducerende telefonsamtaler og eventuelt gratis forsamtaler af 20 minutters varighed. Du kan bestille tid via kontaktformularen.
Har du læst dig til alt det, du ved?
Som det fremgår af min beskrivelse af uddannelser og erhvervserfaring, er det tydeligt, at jeg har læst meget. Jeg holder mig fortsat opdateret på ny forskning og både får og giver supervision for at højne og sikre kvaliteten af mit terapeutiske virke. Når det er sagt. Jeg er en erfaren kvinde – og jeg bruger min både min livserfaring og min personlighed i samarbejdet med klienter. Hos mig møder du med andre ord en autentisk terapeut – eller en belæst praktiker, om du vil.
Er hypnose hokus pokus?
Ja og nej.
Hypnose kan anvendes som underholdning – som vi kender det fra scenehypnose. Typisk er det kendetegnet for dem, der praktiserer den art hypnose, at de ikke er uddannede terapeuter – ej heller arbejder professionelt med hypnose i terapi.
Hos mig anvender jeg hypnosen som terapeutisk redskab. Det vil sige, at vi i hypnoseterapi, arbejder med dine mål og problematikker på et dybere plan – i en art trance/afslappet meditativ tilstand, som kan være gavnlig, især ved fobier, stresstilstande med videre. Særligt børn og unge oplever jeg have stor glæde af hypnoseterapi.